Devino facilitator și instructor certificat

Te invităm la cursurile lui Master Yu din cadrul Școlii pentru Manifestarea Conștiinței pentru formarea de facilitatori & instructori de “ARTA RESPIRAȚIEI” – care oferă training pentru transformări la nivel somatic și de EQHC – programul de vindecare energetică cuantică și coaching – pentru manifestarea conștiinței tale.

Este o oportunitate rară de a participa la un proces de transformare puternic și miraculos pe care nu îl poți găsi în altă parte.

După 20 de ani de aplicare a cunoștințelor sale și de întâlniri cu mii de oameni, Master Yu a creat acest program miraculos, care te poate îndruma spre o viață trăită la potențialul maxim al abundenței ei, spre auto-realizare și manifestarea deplină a conștiinței. Mii de oameni au avut acces la acest mod de a fi și, dintr-o dată, au devenit mai sănătoși, mai plini de energie, și-au îmbunătățit abilitățile de comunicare, au dobândit mai multă dragoste, claritate, putere personală și un sentiment profund de pace interioară.

Da, totul este legat de conștiință, de Manifestarea Conștiinței! Iar manifestarea se referă la fenomenul de mișcare a energiei.

Master Yu va ghida exercițiile de “ARTA RESPIRAȚIEI”, de observare atentă a modului în care se mișcă energia, de vindecare prin respirație și tehnicile de coaching, precum și înțelegerea spirituală a sistemului energetic uman – o nouă paradigmă de meditație. Training-ul include:

1. Înțelegerea spirituală a sistemului energetic uman (MTC – Medicină Tradițională Coreeană, care plasează accentul pe auto-disciplină și dezvoltare personală)

2. Transformare somatică prin “ARTA RESPIRAȚIEI”, esență a practicilor tradiționale Sundao. Acestea sunt exerciții de auto-ajutor și aliniere a energiei ușor de învățat, create de Master Yu, prin care antrenează persoane din întreaga lume. Aceste tehnici ajută la cultivarea resurselor interne și la înlăturarea agregatelor toxice de stres și traume, precum și energia limitatoare din întregul corp.

3. Vindecare energetică cuantică și Coaching – metode de manifestare a conștiinței

În esență, este o metodă care ajută să te eliberezi de tot ceea ce împiedică manifestarea deplină a conștiinței. Dacă simți că nu trăiești viața la nivelul potențialului tău real și că te confrunți cu probleme pe care nu le meriți, poți schimba situația radical cu EQHC și transformări la nivel somatic prin “ARTA RESPIRAȚIEI” în drumul tău către manifestarea deplină a conștiinței.

Nu este necesară nicio calificare anterioară.

Dacă ești deja maestru instructor, consilier, psiholog, coach sau lucrezi în domenii legate de vindecare, programele “ARTA RESPIRAȚIEI” & “EQHC” pentru transformarea la nivel somatic și manifestarea conștiinței, vor adăuga o competență suplimentară prețioasă și extraordinară.

ESTE PENTRU TINE!