Sesiuni individuale

– Cum să manifești fără efort potențialul tău maxim –

Alături de Master Yu, un adevărat alchimist al energiei și al puterii acesteia, vei finaliza această călătorie de vindecare și de armonizare cu ritmul vieții și al naturii, a problemelor de sănătate nerezolvate, a stresului intens, a traumelor, a crizelor existențiale și a bagajului emoțional, primind îndrumare pentru a avea acces la inspirație, la răspunsuri, la cuvinte-cheie, chiar în mijlocul afacerilor, familiei, relațiilor, … vieții.

Ceea ce îl deosebește pe Master Yu de alți vindecători este faptul că nu îl preocupă în principal stabilirea simptomelor, ci mai degrabă să-i ajute pe oameni să se vindece de la starea lipsei de conștiință la o conștiință trează.

După ce a întâlnit personal mii de oameni, inclusiv lideri globali în domenii precum filmul, artele, medicina, afacerile sau organizațiile, Master Yu urmărește atât procesul de trezire și reintegrare, cât și trezirea propriu-zisă a conștiinței și auto-realizarea, iar metoda sa de vindecare și de coaching reflectă acest lucru.

Master Yu te ghidează spre identificarea “conflictelor interioare” care te împiedicau să te manifești. Aceste blocaje sunt diverse, de la stresul financiar, la experiențe neplăcute, la convingeri limitative sau moduri inconștiente de a compensa nevoile. Veți fi impresionați de profunzimea și de întinderea problemelor care vă blocau. Master Yu te poate ajuta să identifici aceste tipare foarte repede și cu o acuratețe incredibilă.

După ședința individuală, foarte multe persoane au mărturisit că se simt diferit, ca și cum ceva din interiorul lor s-ar fi schimbat radical. Master Yu a identificat exact ce trebuie făcut pentru ca această schimbare să se producă, iar vechile tipare de gândire sau emoționale să nu mai poată să afecteze și să condiționeze reacțiile noastre.

Master Yu a tratat probleme fizice, emoționale, psihologice și spirituale, susținând persoanele în clarificarea scopul lor în viață, în deșteptarea talentelor lor unice, în a-i ajuta să-și îndepărteze barierele interioare către succesul pe care și-l doresc cu adevărat de la viață.

Sesiunile includ și teme, oferite în mod specific, în funcție de propriile voastre nevoi, astfel încât să puteți continua să integrați și să fortificați transformarea energetică ce se produce în timpul ședinței.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vom citi cererea dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil și vă vom contacta pentru a stabili o programare. In funcție de situația dvs. și de cererea exprimată, vă vom comunica pe email onorariul aferent ședinței.

Mulțumim!

”Ședința cu Master Yu m-a ajutat în multe feluri. Exercițiile fizice și arta vindecării ghidate mi-au oferit un confort susținut pentru a depăși anumite dureri fizice cronice. În plus, capacitatea mea de concentrare în viața de zi cu zi a crescut.”

                                                                                    – Chandra Chaikin, Balerină

 

”Tehnica de vindecare a lui Master Yu este unică pentru că accesează înțelepciunea și puterea de auto-vindecare a corpului însuși. Ședințele individuale m-au ajutat să integrez experiențe emoționale dureroase și m-au ghidat spre o înțelegere mai profundă a vieții.”

– Esther Romeyn, Ph.D

 

In cadrul ședinței, cel mai mult, mi-a plăcut înțelegerea spirituală a sistemului de vindecare prin meridianele energetice și presopunctură, bogăția experienței și profunzimea înțelepciunii.”

                                                                                        – Victoria Vakarchuk, Ph.D

[Form id=”2″]