Școala internațională de manifestare a conștiinței – ISOCM

Bine ați venit la ISOCM – “Școala internațională de manifestare a conștiinței” fondată de Master Yu pentru miracolul manifestării sistematice.

Creată din vocație și devotament pentru culegerea și împărtășirea secretelor forței vitale astfel încât umanitatea să-și amintească ce înseamnă puterea prezenței umane, Master Yu, Jae-Sheen, a creat Școala Internațională pentru Manifestarea Conștiinței, pentru ca fiecare dintre noi să poată deveni un Maestru Manifestor – adică un maestru care se manifestă în viață la cel mai înalt nivel al propriului potențial.

YiChing

Alăturându-te acestei călătorii a manifestării, vei experimenta cel mai înalt nivel de conștiință, care permite manifestarea plenară și fără efort a energiei în viața personală și profesională, cu o vibrație miraculoasă pentru auto-realizare, sănătatea minții și a corpului, dragoste, relații interumane, abundență și succes.

Manifestă sinele tău autentic, exprimă întregul tău potențial – corpul tău este cheia! 

Poți fi maestrul propriei minți, al corpului tău și viitorului (află cum tradițiile antice îți pot oferi pace, control, sănătate, dragoste și siguranță).

Folosind practica antică a “Celor trei comori ale sistemul energetic uman” pentru a crea o pace de neclintit, energie abundentă, succes personal și o viață fără stres, te vei simți minunat tot timpul, vei înlătura blocajele mentale și-ți vei transforma viața de la îndrumarea “rațională” a unui sistem care nu funcționează la un sistem infailibil, bazat pe îndrumare energetică.

ISCOM organizează programe de certificare pentru maestru instructor și facilitator al transformării somatice, cu “Arta respirației” & “EQHC – vindecare energetică cuantică și coaching pentru manifestarea conștiinței și manifestarea deplină a vieții”

Învață pentru tine și pentru alții și împărtășește lumii întregi!

Mulțumim că te-ai alăturat ISOCM și că mergi alături de noi pe Calea Acțiunii Pașnice Spre Armonie (The Path).